Kusal Mendis mizat o rață de aur, suckered într-un Rashid de genial Googly, iar făli nu sa mai întors.

gpbush News 0 Comments

oh, nu așteptați“ – o referire la Wilder declarând recent că este un agent liber de difuzare. Hearn, de asemenea, apoi a bătut joc Showtime pentru a pierde Joshua, care este acum pe o afacere lupta-de-lupta cu DAZN în loc. Acum sunt chiar mai confuz.

Ai nevoie pentru a verifica ceea ce a fost trimis – nu a existat niciodată ceva care seamănă cu un contract. Verificați cu luptător Deontay Wilder..oh nu așteptați .. – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 nr – un contract de 3 pagini a fost trimis niciodată. Citește tweeturi mele nu o pagină, 3 pagini sau 50 de pagini. Ai pierdut AJ că ai rămas fără bani știi asta. De asemenea, nu au una dintre primele 3 greii sub contract.

I a lua esti sub presiune, dar nu spune plăcinte Porky. O zi bună – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 neîndoielnică culminant imaturitate a întregii spat a venit atunci când Hearn a avut îndrăzneala de a posta un citat din filmul Disney „Frozen“ și a trimite Espinoza un GIF de el însuși dansa ca înseamnă de spunându-i să treacă peste plecarea lui Joshua de la Showtime. Cred că nu vor arăta acest contract – cel care nu există.

Re problema AJ că e colega plecat – așa cum a spus Elsa – Să mergem! pic.twitter.com/pj5cQwxEWl – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 Argumentul apoi a murit în jos și sa încheiat cu câteva insulte din Hearn legate de Conor McGregor, care a numit-o celebra Espinoza „f *** ing nevăstuică“ înainte de lupta lui cu Floyd Mayweather în 2017. Espinoza încheiat prin negarea acuzațiile Hearn că el a încercat să se apropie antrenorul lui Joshua Rob McCracken, pentru a asigura șiret un contract de prelungire și că Showtime au „rămas fără bani.“ contractul nostru a fost onorat și apoi ai fugit Ramas fara bani.

Cu toate acestea, atunci când a încercat să se apropie de antrenor lui AJ pe ascuns cu privire la o extensie a fost de peste joc pentru copii. Conor avea dreptate 😘 – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 Cheerio – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 Ref oprit concurs jumătate de oră în urmă pereche 🤥 – Eddie Hearn (@EddieHearn) 25 februarie 2019 La sfârșitul anului totul, se pare ca si cum perechea nu va lucra îndeaproape cu privire la orice oferte în viitorul apropiat.

Anglia facilitat într-o serie de plumb 2-0 pe Sri Lanka ca Eoin Morgan a lui neînvins 58 și o performanță de bowling disciplinat dat victoria într-o a treia o zi scurtat-ploaie internațională. Meciul de la Pallekele a fost redus la 21 de overs pe reprize după joc a fost întârziată cu aproape șase ore, cele mai recente frustrare într-un tur de muson sezon în contradicție atât cu bunul simț și elementele, dar masina bine unsă Angliei alimentat printr-o șapte-pietonală câștiga cu 15 bile la schimb.

2 Eoin Morgan și Ben Stokes părăsească terenul după victorie jumătate de secol Morgan a fost un al patrulea în ultimele sale cinci bate la ușă, dar activitatea sa a fost făcută în mod considerabil mai ușor prin eforturile Adil Rashid și se întoarce Tom Curran. Rashid a susținut patru pentru 36 ca gazdele au avut loc la 150 pentru nouă, cu Curran de cotitură într-un exemplar trei pentru 17 după ce a câștigat lupta pentru a înlocui vătămate Liam Dawson.

Când jocul a ajuns cu întârziere în curs de Niroshan Dickwella a primit Sri Lanka și se execută cu șapte limite de la primele sale 12 de livrări, dansând în jurul cutelor ca a dirijat mingea la toate cele patru colțuri ale solului. Nu a fost o pereche de unități de acoperire autentice și o slog disprețuitor de pe Chris Woakes, apoi o trage și un upercut de pe Olly Stone.

Anglia digerase abia jocul său în momentul în care tabloul de bord citit 55 pentru nimic de pe cinci overs. Asta a fost la fel de bun ca și luat-o pentru gazde, deși, cu propriile lor în următoarele 16 overs recoltând 95 se execută și nouă porți. 2 capitanul Angliei lilieci Eoin Morgan Curran primește mingea de rulare, desen mis-a lovit de la Dickwella și vizionarea nervos ca Woakes a luat o captură de complicat la a doua încercare.

Kusal Mendis mizat o rață de aur, suckered într-un Rashid de genial Googly, iar făli nu sa mai întors. Rashid a susținut Sadeera Samarawickrama și Thisara Perera cu livrări succesive – un rang complet rasuciti si un picior-break tentante skied spre Jason asupra lui Roy. Asta a fost de ajuns să-l câștige un al cincilea peste, cu un Bowler având în vedere că privilegiu în condițiile revizuite, și a chemat un alt fin Googly la castelul Dasun Shanaka.

Cu Moeen Ali nu a mai văzut din nou după un solitar peste timpuriu, Ben Stokes prins ochiul în perioada de mijloc, befuddling jucătorii la bătaie cu schimbările de ritm si obtinerea prin primele trei overs la un cost de 10. Curran a revenit la capătul din spate și stabilit markerul lui.

El a luat prima off Dhananjaya de Silva, cu o minge mai lent și apoi a terminat Dinesh Chandimal a lucrat 34 în timpul unei finale elegant peste, care sa încheiat cu el adăugând o alerga afară de pe minge finală. revenire Ultimele știri Anglia Cricket bucătarului? întoarcerea Alastair Cook la echipa de testare a Angliei „nu poate fi exclus“ încă mai luat Alastair Cook a hit-uri neinvinsa 150 în primele runde, deoarece test de pensionare DOAR NU greiere Buttler în “Mankad furtuna ca Anglia stea a alerga controversiv la IPL usturători Gough lansează furios declama la Nord și Durham pentru apponting Bancroft căpitan UȘOR peasy Anglia zburda la T20 serie lapte de var împotriva Indiile de Vest BIG FINISH Indiile de Vest vs Anglia treia T20 flux liber și scorecard live pe talkSPORT cricket podcast următoarele pe: piscină, cu Kimber, Tudor și Iordania SKITTLED Anglia susțin seria victorie după jenant Indiile de Vest, cu o bătaie 137-run nu rata Indiile de Vest vs Anglia doilea T20 flux liber și scorecard live pe talkSPORT cricket podcast în urma On: Revizuirea victoria T20 Angliei asupra victoria sigiliul Indiile de cod promoțional 1xbet Vest T20 triumf Anglia peste Indiile de Vest, cu patru porți și un peste pentru a cruța VAZUT Indiile de Vest vs Anglia primul flux T20 și carnețel exclusiv talkSPORT 2 Engl și răspunsul lui a început perfect ca Lasith Malinga, abil asistat de un Roy agresiv, donat 17 se execută de la prima sa vizită. -Brațul stâng filator Amila Aponso modelat un răspuns instantaneu, având Jonny Bairstow prins la mijlocul off cu doua minge lui derapaj, apoi unul singur cu o presă destul de fragil de la Joe rădăcină și balansarea spate bontului de mijloc. Roy și Morgan a luat o parte din intepatura situația cu un stand de calmare 46, în care rata necesară a scăzut la mai puțin de șase un peste.

Roy (41) a continuat să câștige duelul său personal cu Malinga și heaved Akila Dananjaya timp de șase momente înainte de a cădea lbw zdrobitoare filator. Morgan 92 ancorat victorie a Angliei în a doua ODI și făcea o muncă importantă aici, stantare limite regulate între capac și punctul înapoi.

Stokes a dovedit o folie perfectă, deteriorarea ego-ul Nuwan Pradeep cu un scandalos rampa over-the-umăr pentru șase și umărul De Silva cu un accident vascular cerebral răsunător care a părăsit melon nevoie de tratament. Stokes clubbed câștigătoare șase drepte pe teren în 19 de peste, timp în care cei doi au pus 73 de puncte in 57 de livrări.
Stoke City au concediat managerul Gary Rowett și astfel începe oferta lor să-l înlocuiască pe Stadionul bet365.

Fostul sef Manchester United David Moyes este devreme favorit, șomer din moment ce mandatul său cu West Ham sa încheiat în timpul verii. 1 Stoke fanii vrut Gary Rowett afară, dar va exista o multime de concurență pentru rolul cu clubul doar opt puncte de pe un loc de play-off, așa că încă cu un strigăt de promovare în cazul în care pot lovi o centrare bună de formă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *